Don't Stop Believing

Don't Stop Believing

среда, 2. јул 2014.

Živa hrana - izazov od 21 dan!

              Oduvek sam bila avanturista i neko ko konstantno želi da proba nove stvari. Svaki dan se zapitam *Kada si poslednji put uradila nešto prvi put*. Kao i svaka žena , svaki dan imam krizu po pitanju fizičkog izgleda , pa i kada sam najmršavija , to nije dovoljno(poznato?). To onda povlači i neke druge stvari ,potpuno postanete nezadovoljni svojim životom. To ne samo da utiče na vas,već utiče i na okolinu ,vaše prijatelje i porodicu.   
               Inspirisana knjigama popularne psihologije odlučila sam da sebi postavim izazov. Izazov na kojem ću 21 dan jesti isključivo živu hranu.Prva dobra stvar ovog načina ishrane je sto je voće i povrće niskokalorična hrana pa je dozvoljeno jesti je u neograničenim količinama( zar to ne bismo svi voleli?). Posto je ova hrana prirodna nemate nikada osećaj da ste se prejeli i da vam nije dobro. Količina POZITIVNE energije i dobrog raspoloženja je na zavidnom nivou! Ne osećate se umorno i nesrećno i samim tim ste očišćeni od negativnih misli. Sto se tiče fizičkog izgleda, drastično se promenio. Ja nikada nisam imala problema sa viškom kolograma, ali sam izgubila 3kg za 21 dan,verovatno mi se ogranizam pročistio od loše industrijske hrane. Kosa mi jako brzo raste i mnogo je bujnija, za razliku od ranije gde je stagnirala i sušila se. Nokti su mi takodje ojačali ,a moja koža je sjajna i hidrirana!
Znam svi ćete se zapitati sada kako unosimo proteine? Pogledajte nutritivne vrednosti voća i povrća i videćete da svako od njih sadrži protein i dobre ugljene hidrade kao i 0 grama masti! Prirodan protein biljnog porekla je mnogo efikasniji od proteina iz mesa (pogledajte zivotinje).
         Prosto i jednostavno,kada se hranite veštačkom hranom vaše telo to prepoznaje kao otpad i odbacuje je tako što je pretvara u salo. Takva hrana nema nikakav značaj za vas i vrlo je siromašna sa vitaminima i mineralima. Normalno je da nećete moći odmah da promenite kompletnu ishranu ali je jako veliki napredak da ako jedan do dva obroka zamenite živom hranom!
       Pre nego što osudite sve ovo POKUŠAJTE pa tek onda sudite. 21 dan prodje jako brzo ,a promena je velika! Budite uporni i zapamtite da Vam niko neće pomoći ukoliko ne pomognete sami sebi!

Poljubac,Marijana

Нема коментара:

Постави коментар